Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης χρησιμοποιούμε cookies! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Ψησταριές

Ψάχνεις ψησταριά και έχεις μπερδευτεί με το αν σου ταιριάζει μια ψησταριά κάρβουνου, υγραερίου ή ηλεκτρική, αλλά και με τα τόσα καταστήματα που πουλάνε ψησταριές! Ευτυχώς μόλις «μπήκες» στο no.1 απόλυτα εξειδικευμένο κατάστημα με ψησταριές στην Ελλάδα!

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις ψησταριές υγραερίου Broil King και Weber, ψησταριές κάρβουνου Weber & Primo, αλλά και καπνιστήρια φαγητού ProQ & Yoder Smokers. Εύκολα και με τη χρήση των φίλτρων στις κατηγορίες, θα μπορέσεις να πλοηγηθείς στην ιστοσελίδα μας και να παραγγείλεις την ψησταριά σου On-line. Αν έχεις ερωτήσεις ή απορίες, θα χαρούμε να μας καλέσεις για να σε βοηθήσουμε!

Τώρα αν είσαι στην Αττική, σίγουρα αξίζει μία επίσκεψη στον εκθεσιακό μας χώρο, όπου σε ένα μεγάλο κατάστημα 140τ.μ. θα δεις από κοντά όλα τα μοντέλα ψησταριών και θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το barbecue που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες… το barbecue της ζωής σου!

Σαν γενικότερη συμβουλή, «κράτα» αυτό: Κατά την αγορά της ψησταριάς σου, επικεντρώσου στην ποιότητα κατασκευής, τις εγγυήσεις που σου δίνει ο κατασκευαστής και τις ανάγκες σου.

Άλλωστε ασχέτως του τι τελικά θα επιλέξεις, ένα πράγμα είναι απαραίτητο για ένα καλό barbecue με φίλους… Η καλή Παρέα!!!