Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης χρησιμοποιούμε cookies! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Service Ψησταριάς

Service Ψησταριάς

Ένα ποιοτικό barbeque υγραερίου της Broil King ή της Weber, θα το έχουμε στο μπαλκόνι ή στον κήπο μας πολλά πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή όμως είτε με το πέρασμα των χρόνων είτε απο κάποιο ατύχημα θα χρειαστεί κάποια επισκευή.

Το κατάστημά μας, psistis.gr είναι εδώ για να ελένξει και να επισκευάσει οτιδήποτε χρειαστεί η ψησταριά σας όσα χρόνια και αν το έχετε. Εμείς θα έρθουμε στο χώρο σας και αφού ελεχθεί θα επισκευαστεί προκειμενου να είναι κοντά σας για πολλά ακόμα χρόνια. Μέσος χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας 45' -60'.

Κόστος υπηρεσίας:

  • Ελάχιστο κόστος υπηρεσίας 20€ + ΦΠΑ, για περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα έως 15χλμ απο το κατάστημα. Το κόστος των ανταλλακτικών που θα χρειαστεί δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την τιμή και επικοινωνείται πριν την έναρξη των εργασιών.

  • Ελάχιστο κόστος υπηρεσίας 30€ + ΦΠΑ, για περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα μεγαλύτερης των 15χλμ απο το κατάστημα. Το κόστος των ανταλλακτικών που θα χρειαστεί δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την τιμή και επικοινωνείται πριν την έναρξη των εργασιών.