Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης χρησιμοποιούμε cookies! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Service Primo

Service Primo

Οι κεραμικές ψησταριές Primo είναι μια απο τις καλύτερες επιλογές για τους λάτρεις του κάρβουνου και του ξυλόφουρνου. Μέσα σε μια ψησταριά Primo μπορείτε να ψήσετε, να μαγειρέψετε και να καπνίσετε το φαγητό σας εύκολα, γρήγορα και πάνω απο όλα νόστιμα!

Το μονο που μπορείτε να χρειαστείτε σαν συντήρηση είναι η αλαγή του θερμομέτρου (για παλαιότερα μοντέλα που είχαν μικρότερο θερμόμετρο) και την αλλαγή της τσόχινης τσιμούχας του κάδου προκειμένου να εξασφαλίσετε την άριστη μόνωσή του.

Εάν δεν θέλετε να πειραματιστείτε μόνοι σας με αυτές τις αλλαγές το κατάστημά μας μπορεί να το αναλάβει για εσάς στο χώρο σας. Μέσος χρόνος ολοκλήρωσης 30'-60'.

Κόστος υπηρεσίας:

  • 20€ + ΦΠΑ, για περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα έως 15χλμ απο το κατάστημα. Το κόστος των ανταλλακτικών που θα χρειαστούν δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την τιμή και επικοινωνείται πριν την έναρξη των εργασιών.

  • 30€ + ΦΠΑ, για περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα μεγαλύτερη των15χλμ απο το κατάστημα.Το κόστος των ανταλλακτικών που θα χρειαστούν δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την τιμή και επικοινωνείται πριν την έναρξη των εργασιών.