Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης χρησιμοποιούμε cookies! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Για εμάς

Δεν είμαστε άλλο ένα barbecue shop, δεν είμαστε άλλο ένα e-shop.

Έχουμε πάθος για το ψήσιμο (εξού και το psistis.gr), για το καλό φαγητό και τις όμορφες στιγμές που αυτό προσφέρει μαζί με την οικογένεια και τους φίλους.

Πίσω λοιπόν στο όχι και τόσο μακρινό 2011 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα όπου ο επαγγελματίας ή ερασιτέχνης ψήστης θα βρει τα ποιοτικότερα προϊόντα γύρω από το ψήσιμο. Η φιλοσοφία μας ήταν και παραμένει η εξής: «δεν πουλάμε αυτά που δεν θα αγοράζαμε.»

Με γνώμονα λοιπόν το παραπάνω ρητό, επιλέγουμε τις συνεργασίες μας και φέρνουμε σε εσάς τις καλύτερες και πιο value for money επιλογές σε ψησταριές υγραερίου και ψησταριές κάρβουνου, όπως είναι η Broil King® και η Weber®. Τις πιο «ψαγμένες» συσκευές καπνίσματος από τους επαγγελματίες του είδους: ProQ®, Primo® και Yoder Smokers®, αλλά και τις άκαπνες φορητές ψησταριές LotusGrill® για μέσα στο σπίτι, στο μπαλκόνι, στο βουνό, στη θάλασσα ή στο σκάφος! Στα μαχαίρια κουζίνας είμαστε η No.1 επιλογή γιατί έχουμε τις διασημότερες και καλύτερες μάρκες σε μαχαίρια. Η Γερμανική Wusthof® και η Ιαπωνέζικη Kai® εγγυώνται να αναβαθμίσουν τον χώρο της κουζίνας σας, είτε αυτός είναι επαγγελματικός είτε είναι η κουζίνα του σπιτιού σας. Σε όλα τα παραπάνω ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη εταιρεία σε μαντεμένια σκεύη. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι το μαντέμι είναι ο βασιλιάς στο ψήσιμο! Άρα ακόμα και αν το ψήσιμο γίνεται μέσα στο σπίτι, μπορεί να γίνει χωρίς κανένα συμβιβασμό επάνω σε ένα μαντεμένο σκεύος της Skeppshult®.

Με τις καλύτερες εταιρείες στη φαρέτρα μας, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και με την καλύτερη διαφήμιση, που δεν είναι άλλη από τους ικανοποιημένους πελάτες μας σας λέμε με σιγουριά ότι BBQ shops θα βρείτε πολλά! PSISTIS.gr shop μόνο ένα..!

 

Ευχαριστούμε πού επισκεφθήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά στον εκθεσιακό μας χώρο:

Λεωφόρος Κηφισίας 306, Χαλάνδρι, Τ.Κ.: 15232.

Τηλ. Επικοινωνίας: 216.800.1003

Fax: 216.900.15.26