Menu
Your Cart

Ξύλα Καπνίσματος Hickory - ProQ

Ξύλα Καπνίσματος Hickory - ProQ
Ξύλα Καπνίσματος Hickory - ProQ
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€
  • Stock: Εξαντλημένο
  • Μοντέλο: Ξύλα Καπνίσματος Hickory - ProQ
  • Βάρος: 0.40
  • Κωδικός: 1234-2252
  • MPN: 252246
ProQ_Wood_hickory_252246

Καπνιστές νότες αγριοκαρυδιάς, σε όλα σου τα ψητά.

Τα ροκανίδια καπνίσματος Hickory της ProQ® αποτελούν την πιο premium επιλογή καπνίσματος φαγητού, αφού προέρχονται από βιώσιμα δάση που καλλιεργούνται συγκεκριμένα για συγκομιδή για κάπνισμα, είναι 100% φυσικά και απαλλαγμένα από το φλοιό του δέντρου. Έτσι το ψητό σου αποκλείεται να αποκτήσει τη χαρακτηριστική πικρή γεύση που βγάζει ο φλοιός του δέντρου όταν καίγεται και θα έχεις εγγυημένα το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε ροκανίδια ξύλου αγριοκαρυδιάς για γρήγορο θερμό κάπνισμα ή για κάπνισμα τροφίμων μικρότερης ποσότητας όπως είναι μία σάλτσα ή στήθος και φτερούγες κοτόπουλου. Η μεγάλη ποσότητα καπνού που δίνουν σε σύντομο χρόνο θα εμπλουτίσει τα τρόφιμα με μια υπέροχη καπνιστή γεύση, πολύ γρήγορα. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις απευθείας επάνω στην καύσιμη ύλη σε μία ψησταριά κάρβουνου, ή μέσα σε ένα κουτί καπνίσματος σε μία ψησταριά αερίου. Τα ροκανίδια καπνίσματος Hickory της ProQ, αποτελούν την πιο δημοφιλή γεύση καπνίσματος και θα δώσουν στο φαγητό σου πικάντικη, καπνιστή γεύση που μοιάζει με μπέικον. Ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος αλλά περισσότερο με το χοιρινό και τα παιδάκια.

ProQ_Wood_hickory_252246

Extra πληροφορίες

Υλικό: 100% φυσικό ξύλο Αγριοκαρυδιάς από βιώσιμα δάση.

Διαστάσεις Συσκευασίας: Πλάτος: 11cm/ Ύψος: 26cm/ Βάθος: 7,5cm/ Βάρος: 0,400kg

ProQ_Wood_hickory_252246

Tips

►Πριν από την έναρξη του καπνίσματος, μούλιασε σε νερό τα ροκανίδια καπνίσματος για τουλάχιστον 30 λεπτά.

►Θυμήσου ότι όσο μεγαλύτερη ποσότητα από ροκανίδια χρησιμοποιήσεις, τόσο πιο έντονη γεύση καπνιστού θα έχεις στο φαγητό σου.

►Θυμήσου ότι όσο περισσότερη ώρα καπνίσεις το φαγητό σου, τόσο πιο έντονη γεύση καπνιστού θα έχεις στο γευστικό σου αποτέλεσμα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε