Menu
Your Cart

Κομμάτια ξύλου Hickory 4kg- ProQ

Κομμάτια ξύλου Hickory 4kg- ProQ
Κομμάτια ξύλου Hickory 4kg- ProQ
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€
  • Stock: Εξαντλημένο
  • Μοντέλο: Κομμάτια ξύλου Hickory 4kg- ProQ
  • Βάρος: 4.00
  • Κωδικός: 1234-3033
  • MPN: 252482
ProQ_Wood_chunks_hickory_252482

Είναι τόσο εύκολο να καπνίσεις το φαγητό σου!

Τα κομμάτια ξύλου (chunks) είναι ιδανικά για να ψήνεις μεγαλύτερα κομμάτια κρέατος όπως ribs, brisket, pulled pork. Σιγοκαίνε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να παίρνουν φωτιά και μπορούν να παράγουν συνεχόμενο καπνό για 30-40' σε αντίθεση με μια χούφτα από ροκανίδια που συνήθως καπνίζει μέχρι 15-20'. Πρόσθεσε 1-2 κομμάτια ξύλου, επάνω από τα κάρβουνα, κλείσε το καπάκι και απόλαυσε την μοναδική γεύση καπνιστού στο γεύμα σου. Τα chunks ξύλου καπνίσματος Hickory της ProQ, κομμένα σε κύβους, θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα σταθερό γευστικό αποτέλεσμα κάθε φόρα! Επίσης, αποτελούν την πιο δημοφιλή γεύση καπνίσματος και θα δώσουν στο φαγητό σου πικάντικη, καπνιστή γεύση που μοιάζει με μπέικον. Ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος αλλά περισσότερο με το χοιρινό και τα παιδάκια.

ProQ_Wood_chunks_hickory_252482>

Extra πληροφορίες

Υλικό: 100% φυσικό ξύλο Αγριοκαρυδιάς από βιώσιμα δάση.

Διαστάσεις Συσκευασίας: Πλάτος: 29,5cm/ Ύψος: 20cm/ Βάθος: 22cm/ Βάρος: ~4kg

ProQ_Wood_chunks_hickory_252482

Tips

►Θυμήσου ότι όσο μεγαλύτερη ποσότητα από κομμάτια ξύλου χρησιμοποιήσεις, τόσο πιο έντονη γεύση καπνιστού θα έχεις στο φαγητό σου.

►Θυμήσου ότι όσο περισσότερη ώρα καπνίσεις το φαγητό σου, τόσο πιο έντονη γεύση καπνιστού θα έχεις στο γευστικό σου αποτέλεσμα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε