Εντυπωσιάστε με τις δημιουργιές σας!Εντυπωσιάστε τους φίλους σας με την πίτσα που φτιάχνετε στο bbq σας! H Επισμαλτωμένη Πέτρα Ψησίματος έχει σχεδιαστ..
Με 4 πηρούνες και ένα βαρέως τύπου μοτέρ, μπορείτε εύκολα να ψήσετε μεγάλα κομμάτια κρέατος, αλλά και ολόκληρα κοτόπουλα, κοντοσούβλι ή ακόμα και κοκο..
Για αρκετά χρόνια
η μέθοδος του “κενού αέρος”, όπως ονομάζεται στα ελληνικά, χρησιμοποιούταν
αποκλειστικά στη βιομηχανία τροφίμων για την παστερίωση και την επιμήκυνση της
διάρκειας ζωής τους, ώστε να παραμένουν στο ράφι για μεγαλύτερο χρονικό
διάστημα.
Ο πρώτος chef που χρησιμοποίησε το Sous Vide ..
Τι είναι το μαγείρεμα με Sous-Vide;
Sous-vide είναι η μέθοδος μαγειρικής που συνεπάγεται τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας κατά τη διαδικασία μαγειρέματος, επιτυγχάνοντας ένα τέλειο και ομοιόμορφο μαγείρεμα σε όλη την επιφάνεια του φαγητού. Στα Γαλλικά ο όρος «sous-vide» σημαίνει «υπό κενό», και ο..