Menu
Your Cart

Sous Vide RSS Feed

30 Ιουλ Χρόνοι ψησίματος τροφίμων με την μέθοδο του “Sous Vide”
psistis_team 0 5437
Για αρκετά χρόνια η μέθοδος του “κενού αέρος”, όπως ονομάζεται στα ελληνικά, χρησιμοποιούταν αποκλειστικά στη βιομηχανία τροφίμων για την παστερίωση και την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής τους, ώστε να παραμένουν στο ράφι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο πρώτος chef που χρησιμοποίησε το Sous Vide ..
16 Απρ Μαγείρεμα με sous vide - Ένας οδηγός για αρχάριους
psistis_team 0 3636
Τι είναι το μαγείρεμα με Sous-Vide; Sous-vide είναι η μέθοδος μαγειρικής που συνεπάγεται τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας κατά τη διαδικασία μαγειρέματος, επιτυγχάνοντας ένα τέλειο και ομοιόμορφο μαγείρεμα σε όλη την επιφάνεια του φαγητού. Στα Γαλλικά ο όρος «sous-vide» σημαίνει «υπό κενό», και ο..
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)