Menu
Your Cart

Συνταγές RSS Feed

22 Απρ Pastiera Napoletana-Ο Ναπολιτάνικος Μύθος Που Έγινε Πασχαλινό Γλυκό
psistis_team 0 71
Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις:1. Τι ακριβώς είναι η Παστιέρα.2. Την ιστορία της.3. Αυθεντική ιταλική συνταγή για πασχαλινή Παστιέρα1. Τι είναι η Pastiera NapoletanaΚαθώς το Πάσχα πλησιάζει, αν έπρεπε να επιλέξω μία και μόνο παραδοσιακή πασχαλινή συνταγή από τη ναπολιτάνικη κουζίνα, αυτή θα ήταν της Pas..
22 Απρ Pizza Chiena-Μια Ρουστίκ, Γεμιστή, Πασχαλινή Πίτσα
psistis_team 0 71
Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις:1. Τι είναι η Ναπολιτάνικη πίτσα Κιένα.2. Αυθεντική ιταλική συνταγή για πασχαλινή πίτσα Κιένα.1. Τι είναι η Ναπολιτάνικη πίτσα Κιένα.Η πίτσα Κιένα, με προέλευση από την επαρχία της Καμπανίας, είναι μια μοναδική εκδοχή πίτσας για τους Ιταλούς καθώς παρασκευάζεται στην Ιταλί..
22 Απρ Casatiello Napoletano-Γεμιστό Πασχαλινό Ψωμί από την Ιταλία
psistis_team 0 90
Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις:1. Τι είναι το Καζατιέλλο.2. Πως να φτιάχνεις Ναπολιτάνικο Καζατιέλλο, σαν Ιταλός.1. Τι είναι το Casatiello.Το ναπολιτάνικο Καζατιέλλο, δεν είναι κάτι πολύ διαφορετικό από ένα αλμυρό ψωμί, σαν «τσουρέκι», γεμιστό με αλλαντικά και τυριά. Παραδοσιακά φτιάχνεται στη Νάπολη τη..
22 Απρ Αναποδογυριστό Κέικ Φράουλα με Ανατολίτικο Σουμάκ στο Μαντέμι
psistis_team 0 43
Αν κάτι υπάρχει άφθονο αυτή την εποχή του χρόνου, αυτό είναι οι φράουλες. Ζουμερές, γευστικές και μυρωδάτες, μοιάζουν να αποπλανούν τις αισθήσεις μας και να μας κάνουν και πάλι παιδιά. Πως συνδυάζονται όμως τα αφράτα αυτά φρούτα με μια ζύμη, αλλά και ένα μαντεμένιο σκεύος; Γι’ αυτό, σου έχω βρει μια..
22 Απρ Συνταγή Μαγειρίτσας όπως παλιά... (της γιαγιάς Φωτίκας)!
psistis_team 0 77
Ίσως το πιο comfort food το βράδυ της Aνάστασης στην Ελλάδα δεν είναι άλλο από τη μαγειρίτσα. Ένα πραγματικά νόστιμο φαγητό που παρασκευάζεται με απλό και παραδοσιακό τρόπο, φέρνοντας σε όλους μας αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια στο χωριό όπου η γιαγιά μας έφτιαχνε αυτό το παραδοσιακά Ελληνικό ..
07 Φεβ Ζουμερά Spare Ribs σε μαντεμένιο σκεύος Dutch Οven!
psistis_team 0 616
Στη χώρα μας η λέξη «παϊδάκια» είναι συνυφασμένη με το αρνί και το κατσίκι. Ωστόσο υπάρχει ένα είδος ribs που με το κατάλληλο μαγείρεμα, σε μαντεμένιο Dutch oven, γίνεται πεντανόστιμο. Τα χοιρινά παϊδάκια ή spare ribs, είναι το τέλειο κομμάτι κρέατος για να δοκιμάσεις κάτι εναλλακτικό στο BBQ. Εδώ ό..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)