Menu
Your Cart

Σχολή Pizza RSS Feed

13 Δεκ Focaccia-φοκάτσια-Πως Να Φτιάξεις Την Πιο Νόστιμη, Στο Σπίτι
psistis_team 0 2089
Η Φοκάτσια, είναι ίσως το πιο διάσημο είδος ψωμιού στην Ιταλία. Με πάχος μεγαλύτερο (1,5εκ) από αυτό που θα βρεις σε ένα συνηθισμένο flatbread και την ίδια στιγμή ελαφριά σαν σύννεφο, η φοκάτσια, μπορεί να φαγωθεί σκέτη, γαρνιρισμένη με λαχανικά ή αλλαντικά, αλλά και ως συνοδευτικό για τα κυρίως γεύ..
02 Οκτ Σχολή Pizza-Κεφάλαιο Αλάτι
0 1415
Αλάτι! Ποιος ο ρόλος του στο φαγητό και δη στη ζύμη πίτσας;Όλοι ξέρουμε ότι το αλάτι κάνει, χωρίς καμία αμφιβολία, το φαγητό νοστιμότερο. Ήξερες όμως, ότι όταν φτιάχνουμε ζύμες, το αλάτι παίζει έναν πολύ πιο καθοριστικό ρόλο; Το αλάτι είναι το ζωτικό συστατικό που μετατρέπει την απλή ζύμη, σε Pizza...
02 Οκτ Σχολή Pizza-Κεφάλαιο Υγρασία
psistis_team 0 3896
Υγρασία και Pizza-Πως συνδέονται;Με την έννοια ποσοστό υγρασίας στη ζύμη πίτσας, εννοούμε πολύ απλά το πόσο νερό υπάρχει στη ζύμη σου.Ακόμη και μικρές αλλαγές σε αυτό το βασικό συστατικό της ζύμης μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα.Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις:Πώς να υπολογίσεις..
05 Σεπ Σχολή Pizza-Κεφάλαιο-Κλασική Σάλτσα Ντομάτας Για Pizza
psistis_team 0 1912
Είσαι αρχάριος; Δεν το έχεις καθόλου με τη μαγειρική; Λατρεύεις τις απλές και αυθεντικές γεύσεις; Όποιος κι αν είναι ο λόγος που είσαι εδώ, μόλις ανακάλυψες μια απλή και 100% δοκιμασμένη συνταγή σάλτσας ντομάτας, που θα αναβαθμίσει το γευστικό αποτέλεσμα της πίτσας σου και όχι μόνο.Γλυκές και ζουμερ..
29 Αυγ Σχολή Pizza-Πώς να φτιάξεις την τέλεια κλασική ζύμη πίτσας
psistis_team 0 1926
Θέλαμε να βρούμε μια συνταγή για ζύμη πίτσας, που να είναι ταυτόχρονα αυθεντική και νόστιμη, αλλά και πολύ, πολύ εύκολη. Ιδού, λοιπόν, σου παρουσιάζω την πιο δοκιμασμένη και απλή εκδοχή ναπολιτάνικης ζύμης για pizza, με μόλις 4 υλικά, που θα σου πετύχει ακόμα και αν είσαι αρχάριος. Αλεύρι, αλάτι, ν..
29 Αυγ Σχολή Pizza-Περισσεύματα ζύμης pizza-Πως να τα διαχειριστείς
psistis_team 0 1481
Η διαδικασία παρασκευής ζύμης για πίτσα, είναι μια διαδικασία που πολλοί απολαμβάνουν, ενώ άλλοι, όχι και τόσο. Οι περισσότεροι από εμάς πάντως φτιάχνουμε περισσότερη ζύμη απ’ όσο χρειαζόμαστε για να είμαστε σίγουροι ότι αν κάτι πάει στραβά, δεν θα μείνουμε νηστικοί. Τι κάνουμε όμως όταν όλα δουλέψο..
26 Ιουλ Ζύμη για αλμυρή Gallete (Γκαλέτ) με καλοκαιρινές ντομάτες!
psistis_team 0 1448
Καλοκαίρι σημαίνει…ντομάτες, πολλέεες ντομάτες! Όλων των ειδών και ποικιλιών που ευδοκιμούν σχεδόν παντού στην ηλιόλουστη χώρα μας. Έχεις δοκιμάσει όμως ποτέ να φτιάξεις γκαλέτ (κάτι ανάμεσα σε πίτα ή τάρτα) με ντομάτες που τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σε αφθονία;Εδώ σου έχω μια συνταγή για gallet..
08 Μαρ Pizza, οι δημοφιλέστερες παραλλαγές της! Εσύ τι τύπος είσαι;
psistis_team 0 2550
 Θέλεις να ζεις με ένταση και περιπέτεια ή προτιμάς τις safe και κλασσικές επιλογές;Απολαμβάνεις τη σιγουριά της οικειότητας ή επιδιώκεις πικάντικες νότες που σου ξυπνούν τις αισθήσεις;Όπως και να ‘χει ο PSISTIS είναι εδώ για να σου θυμίσει τι υπάρχει εκεί έξω και να σου δώσει τα περισσότερα option ..
14 Ιουλ It’s a Pizza Story
psistis_team 0 1306
Έχεις μόλις χαλαρώσει μπροστά στον καναπέ του σπιτιού σου και ετοιμάζεσαι να δεις ταινία παρέα με όλη την οικογένεια, όταν νιώθεις την κοιλιά σου να γουργουρίζει. Ποιο είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό; Μα τι άλλο από μια λαχταριστή, Ναπολιτάνικη πίτσα!! Ας δούμε όμως πως έφτασε αυτό το τόσ..
26 Μαΐ Pizza Stone - Μάθε Πως Να Το Χρησιμοποιείς!
psistis_team 0 1481
Όλοι μας απολαμβάνουμε μία καλοψημένη και νόστιμη πίτσα! Γιατί λοιπόν να την παραγγέλνεις απ' έξω ενώ μπορείς να τη φτιάξεις γρήγορα στο σπίτι σου, στο δικό σου μπάρμπεκιου; Αυτά που θα χρειαστείς είναι μία νόστιμη ζύμη, υλικά της επιλογής σου, το barbecue σου και εννοείται ένα pizza stone. Στο παρ..
17 Φεβ Pizza stone - πώς το καθαρίζω;
psistis_team 0 4404
Αποφάσισες να γίνεις ένας μικρός – ή μεγάλος pizzaiolo στην κουζίνα σου και ξεκίνησες να πειραματίζεσαι με τη δημιουργία πίτσας. Αγόρασες τα υλικά της αρεσκείας σου, έφτιαξες τη ζύμη και την έψησες στο καινούριο σου pizza stone… το αποτέλεσμα λογικά σε δικαίωσε και ακόμα κι αν δεν είχες το τέλειο γε..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)