Menu
Your Cart

Μαχαίρια RSS Feed

17 Μαρ Πως θα καταλάβεις αν το μαχαίρι σου θέλει ακόνισμα.
psistis_team 0 1853
Μια από τις βασικότερες συμβουλές που δίνεται σε όλους τους χρήστες των μαχαιριών στο ξεκίνημά τους, είναι η εξής: "Μη χρησιμοποιείς ένα μαχαίρι που δεν κόβει γιατί είναι επικίνδυνο!" Όλα ανεξαιρέτως τα μαχαίρια, στην πρώτη τους χρήση κόβουν καλά. Εάν είναι ένα προσεγμένο, ποιοτικότερο μαχαίρι θα κό..
17 Μαρ 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το μαχαίρι σου!
psistis_team 0 2414
Όλοι οι επαγγελματίες σεφ ανά τον κόσμο έχουν μία κοινή σκέψη… «αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα εργαλείο για τη δουλειά μου αυτό θα ήταν το μαχαίρι μου». Το ίδιο λίγο πολύ ισχύει και για τους ερασιτέχνες σεφ. Μπορεί το αγαπημένο τους μαχαίρι να μην κοστίζει το ίδιο – ή μπορεί και περισσότερο- από αυτό..
12 Σεπ Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ακόνισμα μαχαιριών
psistis_team 0 3165
Μόλις αγο΄ρασες το αγαπημένο σου μαχαίρι, εκείνο που είχες «βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό… το πήρες στα χέρια σου, το θαύμασες, το έδειξες σε φίλους και γνωστούς και φυσικά το χρησιμοποίείς σε κάθε ευκαιρία που σου δίνεται… και πλέον είσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα όλων των μαχαιριών ανεξάρτ..
05 Αυγ Γερμανικά Μαχαίρια Κουζίνας Zwilling JA Henckels Vs Wusthof
psistis_team 0 2349
Τα γερμανικά μαχαίρια έχουν μία πολύ μακρά ιστορία. Οι δύο οίκοι μαχαιριών κατασκευάζουν από τα πιο ποιοτικά και επώνυμα μαχαίρια κουζίνας στο παγκόσμιο στερέωμα εδώ και αιώνες. Η Zwilling JA Henckels (ιδρύθηκε το 1731) και η Wusthof (ιδρύθηκε το 1814), κατασκευάζουν ίσως από τα καλύτερα μαχαίρια στ..
15 Φεβ Τεστ Σκληρότητας Rockwell (HRC)
psistis_team 0 1903
Σε μία συζήτηση σχετικά με τα μαχαίρια είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα αναφερθεί η σκληρότητα ενός μαχαιριού και η τιμή Rockwell που έχει. Κάθε μαχαίρι λαμβάνει από τον κατασκευαστή του μια τιμή στην κλίμακα Rockwell, που καθορίζει την σκληρότητα της λεπίδας του. Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμ..
06 Φεβ Διαλέγοντας Ένα Μαχαίρι Chef των εταιρειών Wusthof & Kai
psistis_team 0 2076
Ξεκινώντας κάποιος να μαγειρεύει στην κουζίνα του σπιτιού του θα καταλάβει πολύ γρήγορα ότι τα «εργαλεία» που χρησιμοποιεί παίζουν ένα καθοριστικό ρόλο στο χρόνο μαγειρέματος και στο τελικό αποτέλεσμά. Από τα βασικότερα εργαλεία στη κουζίνας είναι τα σκεύη μαγειρικής κατσαρόλες, τηγάνια κ.α. καθώς ε..
27 Ιαν Ένα μαχαίρι για κάθε χρήση
psistis_team 0 2491
Στον κόσμο της κουζίνας, η διαφορετικότητα στη γεύση είναι αυτή που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις από τους άλλους. Κάθε μάγειρας, χρειάζεται τα κατάλληλα εργαλεία για να καταφέρει να δώσει με τον καλύτερο τρόπο μορφή σε αυτό που έχει στο μυαλό του. Αναφορικά με τα μαχαίρια, από τα βασικότερα εργα..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)